Simpozionul BaSS din România „Evoluţia in medicină. Era digitala în practica medicala curenta”, a fost organizat de Dr. Forna Consuela 

În perioada 7-9 noiembrie, a avut loc unul dintre cele mai mari simpozioane la Iași, organizat de Norina Consuela FORNA, decan la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul UMF „Grigore T. Popa”, Iaşi.

”Am fost amenințați că primim absențe, dacă nu ne prezentăm”, a declarat un student, sub protecția anonimatului

Unii studenți din cadrul Facultății de Medicină Dentară Iași, au declarat sub protecția anonimatului, că au fost obligați să participe la simpozionul organizat de FORNA.

Studenții au fost amenințați de FORNA, că vor fi sancționați cu absențe, dacă nu vor fi prezenți.

Pe mail-ul Ziarului ”Bună Dimineața” Iași, au fost trimise sub protecția anonimatului, screenshot-uri de pe grupul studenților, în care aceștia menționează ”Trebuie să fiți prezenți la simpozion pentru că se va face prezența”

 

Întrebată de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața” Iași, dacă acuzațiile aduse sunt adevărate, Norina FORNA, a declarat:

Nu! Tematicile pe care dumnealor le-au avut în eveniment, au însemnat pentru cadrele didactice un motiv în plus de a-i invita să fie audiați. Cu studenții se realizează programul educațional și fiecare poate dezbate diferite teme”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ