Share

Şedinţă inedită a Consiliului Local Iași. Primarul Mihai Chirica amenință presa în timpul ședinței

În cadrul ședinței care a avut loc ieri (31.03- n.r.) a Consiliului Local Iași, primarul Mihai CHIRICA a fost întrebat de către un consilier local dacă dezinfectarea pe timpul nopții pe raza municipiului se realizează folosind un dezinfectant care să nu afecteze sănătatea ieșenilor.

Întrebarea consilierului local vine în urma unui articol scris de către o publicație locală care preciza că dezinfectantul pe care municipalitatea îl folosește ar fi ”coroziv pentru piele și dăunător pentru ochi, iar dacă intră în contact cu materia organică de pe suprafața drumului poate forma subproduse extrem de periculoase, precum cloraminele și trihalometani, dar și alte substanțe cancerigene”.

Ca răspuns, edilul de Iași a preferat să amenințe întreaga presă locală din Iași, punând în vedere jurnaliștilor că nu va uita articolele scrise pe tema salariilor exagerate ale directorilor din subordinea Primăriei.

Citeste si   ZI de SĂRBĂTOARE națională! Peste 700.000 de ROMÂNI poartă numele Sfântului ANDREI

Mihai CHIRICA: ”Există câteva strategii făcute de către jurnalele să spun eu subterane ale acestui oraș”

”Există câteva strategii făcute de către jurnalele să spun eu subterane ale acestui oraș. Din punctul meu de vedere acești oameni în loc să ajute, dezinformează și introduc tot felul de panici suplimentare. E o mizerie ceea ce scrie jurnalul 7Iași, este o nenorocire de jurnal care vrea să aducă în plus panică oamenilor care suferă în acest moment.

Eu voi face o plângere penală acestui ziar și chiar îi rog pe colegii mei să nu uite ceea ce am spus. Prin urmare ceea ce recomand tuturor este să nu panicheze și mai mult în aceste zile care nu ne sunt cele mai favorabile.

Nu voi uita niciuna din așa zisele platforme de mediatizare care distrug și mai mult liniștea ieșenilor în acest moment și vom aplica doar măsurile pe care le prevede legea”, a declarat primarul Municipiului Iași, Mihai CHIRICA.

Citeste si   VIDEO l Fără PARADĂ militară și fără PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ la IAȘI

Mihai Chirica, deși rezonabil, se referă de fapt la liniștea bugetarilor de rang înalt pe care îi protejează de ani de zile și pe care i-a racordat la resursele bugetului local de unde aceștia se înfruptă cu nesaț.

Ziarul Buna Dimineața Iași va demonstra pe parcursul perioadei viitoare modul în care camarila actualului primar de Iași secătuiește bugetul local, chiar și în această perioadă critică, care, cu siguranță va fi urmată de o serioasă criză financiară.

Citeste si   IAȘUL va avea un nou Institut REGIONAL de Boli Cardiovasculare la MIROSLAVA! Dan NIȚĂ: ”Acest OBIECTIV va genera INTERES”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ