Share

Ieri (30.09. -n.r.) aparatul administrativ al municipiului Suceava s-a întrunit în ședința ordinară a lunii septembrie.

Ședința a fost ultima din legislativul 2016-2020, iar începând cu luna octombrie ședințele vor fi oficiate cu noii consilieri locali ale celor cinci partide care vor fi prezente în Consiliul Local.

LIVE: Ședință de Consiliul Local la Primăria Municipiului SUCEAVA

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Suceava pe Miercuri, 30 septembrie 2020

În Consiliul Local Suceava vor intra 5 partide: PNL va avea 9 consilieri locali, PSD 5 consilieri locali, PMP va avea 4 consilieri, USR-PLUS 3 consilieri locali iar Pro România 2 consilieri locali.

Concesionările au fost cele mai discutate subiecte în ședința de Consiliul Local

Pe ordinea de zi a ședinței au fost discutate subiecte cu privire la concesionările terenurilor de pe străzile: Prieteniei, Dimitrie Cantemir și George Enescu.

Pe strada Prieteniei a fost aprobată concesionarea pe o durată de 49 de ani a unei extinderi de apartament cu 4 mp. cu suma de 800 de lei, cu recuperarea prețului concesionării în momentul semnării contractului.

Pe strada Dimitrie Cantemir, a fost aprobată concesionarea a 14 mp. pe o durată de 49 de ani, având valoarea de 4700 lei cu destinația de extindere apartament cu balcon.

3 mp. au fost concesionați și pe strada George Enescu, pe o durată de 49 de ani cu suma de 1200 de lei, având ca obiectiv realizarea accesului din exterior în apartament.

Pe strada Calea Unirii a fost concesionată o suprafață de 15 mp. în vederea amplasării unui spațiu de producție și desfacere produse de patiserie și înghețată.

Ion LUNGU: ”Mulțumesc tuturor pentru cei patru ani petrecuți împreună”

Primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU a ținut să mulțumească în finalul ședinței tuturor colegilor din Consiliul Local pentru cei patru ani petrecuți împreună, pentru proiectele inițiate și așteaptă cu drag noua echipă din cadrul Consiliului Local pentru a lucra la dezvoltarea municipiului.

”Vreau să mulțumesc tuturor pentru cei patru ani în care am muncit în folosul comunității și am aprobat proiectele europene, reabilitări, modernizări, construiri de grădinițe, creșe, parcuri, școli.

Am avut o colaborare bună în Consiliul Local și le doresc tuturor sănătate și cât mai multe realizări”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU.


Share
Citeste si   DSP Suceava a primit aproape 27.000 doze de VACCIN ANTIGRIPAL! BĂNCILĂ: „Spre deosebire de anii trecuți, VACCINAREA antigripală anul acesta s-a început mai REPEDE”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ