Share

 

Inițial, Partidul Social Democrat a anunțat că purtătorul de cuvânt va susține o conferință de presă după ședința Comitetului Executiv. Unii dintre jurnaliștii prezenți la sediul PSD au decis, însă, să îl aștepte în curtea partidului, pe liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, pentru a-i adresa întrebări. Absența presei de la conferință l-a supărat pe Lucian Romașcanu.

Citeste si   Raluca Turcan: „Mai mult de 100 de milioane de măști vor fi distribuite persoanelor defavorizate”

„E aiurea, de ce nu vor să intre? Nu înțeleg”, a spus Lucian Romașcanu în timp ce îi aștepta pe jurnaliști la conferința de presă.

„Ca să nu îl piardă pe Ciolacu”, se aude răspunsul unui bărbat din sală.

„E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți!”, a afirmat Romașcanu.

Citeste si   Ministrul Sănătății Nelu Tătaru: Susțin proiectul propus de Mugur Cozmanciuc, un spital județean nou la Neamț este imperios necesar

„Nici aia, poate le place! Suntem singuri”, a adăugat o femeie din sală.

Lucian Romașcanu a continuat declarațiile de presă în prezența a doar câțiva ziariști. Imediat după eveniment, purtătorul de cuvânt al partidului și-a cerut scuze pe Facebook și a spus că regretă reacția nervoasă, pe care a pus-o pe seama plecărilor din partid din ultima perioadă. 

Citeste si   Cererea lui Liviu Dragnea de dizolvare a PSD Teleorman, respinsă. Decizia poate fi contestată

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ