Share

 

„Variantele pe care le luăm în calcul sunt condiţionate de situaţia pandemică în care ne aflăm. Nu putem să ieşim din tot ceea ce s-a stabilit la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, ca atare, aşa cum aţi putut observa, la data de 25 octombrie, când am sărbătorit Ziua Armatei, cred că este foarte importantă calitatea activităţilor, nu dimensiunea şi amploarea lor”, a declarat Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă la sediul ministerului.

Citeste si   Ambii vicepreședinți ai CJ Prahova au Covid-19. Angajații cer măsuri urgente pentru a putea munci în condiții de siguranță

Ministrul Apărării a precizat și că se caută soluții pentru marcarea Zilei Naționale a României în condiții de siguranță.

„Căutăm soluții astfel încât să marcăm Ziua Națională în conformitate cu rigorile impuse de limitările și restricțiile pandemiei COVID-19”, a mai spus ministrul Apărării Naționale.

Și premierul Ludovic Orban a spus în urmă cu câteva zile că în acest an, de 1 Decembrie, nu va mai avea loc parada militară de la Arcul de Triumf.

Citeste si   Ludovic Orban, DECIZII de ultimă oră pentru angajați: Premierul a anunțat cand se va MAJORA salariul minim

„Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (de 1 decembrie – n.r.), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe”, a spus Orban.

Citeste si   Palatul Cotroceni, iluminat în portocaliu cu prilejul Zilei Internaționale a eliminării violenței împotriva fetelor și a femeilor


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ