Zilele comunei Tomești au fost sărbătorite prin muzică, joc și voie bună

Zilele Comunei Tomești au avut loc la sfârșitul acestei săptămâni, în zile de sărbătoare, cu invitați renumiți de muzică ușoară și populară din țară.

Evenimentul a avut loc în Parcul Central din Tomești, cei prezenți având parte de o atmosferă de sărbătoare, joc și voie bună.

Ștefan TIMOFTE, primarul comunei Tomești: ”Este un eveniment care reunește la un loc mai multe activități, printre care cele sportive, religioase și de întrunire a comunității tomeștene”

Ziua de sâmbătă a început cu slujba religioasă de la Biserica din Tomești cu hramul Maicii Domnului. Ulterior, au fost desfășurate competiții sportive, pe stadionul comunal.

Pe scenă au urcat artiști de muzică populară și ușoară, printre care îi amintim pe: Alexandru Brădățan, Doina Sulac, Denisa Lucan a interpretat mai multe melodii din repertoriul internațional și seara s-a încheiat cu un concert extraordinar susținut de Pepe și Band-ul său.

Un alt eveniment care a fost pe placul locuitorilor la finalul primei zile a fost focul de artificii care a încheiat prima seară.

 

Ziua de duminică a continuat în același ritm, pe scenă urcând: Carina Teodora Ciobanu, Adriana Ochișanu, Nicu Paleru și Radu Ille, seara s-a încheiat cu un Balcanic Show, spre încântarea întregului public.

LĂSAȚI UN MESAJ