O femeie – folosită pe post de frână la o căruță încărcată cu fier vechi

Un bărbat din Suceava a surprins în timp ce mergea cu mașina pe raza comunei Şcheia o femeie care era folosită pe post de frână la o căruţă încărcată cu fier vechi.

Femeia stătea pe un cauciuc, în spatele atelajului, pentru a se asigura că acesta nu prinde viteză prea mare la coborâre. Bărbatul care a filmat întâmplarea şi l-a postat pe Facebook spune că femeia a fost surprinsă în trafic, miercuri.

Publicată de Gigi Catina pe Marţi, 30 aprilie 2019

Aceasta stătea în spatele căruţei încărcate cu fier vechi, pe un cauciuc, pentru a asigura frânarea atelajului, a anunțat mediafax.ro. „Frână la Suceava, specialitatea casei în Şcheia. Mama mia… încă aşa ceva…”, comentează râzând bărbatul care a postat ineditele imagini pe Facebook. Filmarea în care se vede că femeia era folosită pe post de frână la căruţă a fost realizată pe un drum aglomerat din comuna Şcheia a judeţului Suceava.

Căruţa era încărcată cu fier vechi şi a fost suprinsă în timp ce cobora o pantă, iar femeia era aşezată pe un cauciuc prins în spatele atelajului pentru ca acesta să nu prindă viteză prea mare la coborâre.

LĂSAȚI UN MESAJ