Share

În înregistrările de pe camerele de supraveghere montate pe casele vecine se vede parcarea mai mult decât greșită a unui șofer de pe o stradă rezidențială din Manningtree, Essex, Marea Britanie.

Cel mai probabil, șoferul mașinii, un bolid de lux Porsche Taycan, a „lovit accidental” pedala de accelerație în locul frânei. Porsche Taycan, o mașină complet electrică, poate ajunge să coste chiar și 200.000 de euro, iar demarajul de la 0 la 100 km/h se face în doar 2,8 secunde.

Citeste si   Încă un oraș a intrat în scenariul roșu. Elevii învață de acasă, școlile și restaurantele s-au închis

Vecinii s-au repezit pentru a da o mână ajutor, după ce au auzit un „zgomot puternic, ca de prăbușire” pe liniștita stradă. „Îmi pare rău pentru tip. Era în vizită la un vecin al meu. Am auzit o bubuitură și m-am dus să ofer ajutor pentru a mă asigura că este bine. Din fericire, nu au existat răni grave”, a declarat un martor ocular.

„Am auzit ce se întâmplă, a fost un zgomot puternic. Șoferul era destul de „zguduit”. Avea câteva umflături și vânătăi, dar era bine”, a declarat un vecin. „Părea un tip foarte drăguț, autentic, ce tocmai și-a făcut praf noul Porsche”, a spus un alt martor al evenimentului.

Citeste si   A devenit virală pe internet: Lista unei fetițe de 10 ani cu 26 de dorințe pentru Moș Crăciun

În videoclip se vede cum șoferul intră încet pe o alee îngustă, mașina se oprește preț de câteva secunde, pentru ca mai apoi să se ridice brusc de bot, lovește o mașină 4X4 parcată în fața unei casă, pe care o proiectează în garaj.

Însă șoferul de Porsche nu s-a oprit aici și și-a continuat „periplul” peste o porțiune de gazon din fața casei, pentru ca mai apoi să se proptească într-o mașină parcată pe trotuar, pe care o trimite peste drum, în casa de vizavi.  Șoferul a trebuit să iasă pe partea pasagerului după accident, iar un camion de remorcat a tras ulterior mașina sport.

Citeste si   Şi-a scos 6 coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică, dar au măcelărit-o! Cum arată acum

 

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ