Share

Autoritățile locale sucevene fac toate demersurile și pregătirile necesare astfel încât pe tot parcursul sezonului de iarnă 2020-2021 să fie asigurată o bună gestionare a efectelor fenomenelor meteorologice specifice, iar circulația pe drumurile sucevene să se desfășoare în condiții normale, pe întreg teritoriul județului Suceava.

Clipul video poate fi vizionat AICI.

Ca atare, în cursul zilei de astăzi, 12 noiembrie a.c., primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU, împreună cu viceprimarul Lucian HARȘOVSCHI au efectuat o vizită la sediul DIASIL, societatea care se ocupă cu salubrizarea orașului și deszăpezirea pe timpul iernii.

În cadrul inspecției de sezon au fost verificate utilajele cu care se va efectua deszăpezirea și totodată au fost verificate și materialele de deszăpezire, sare și nisip.

„Conform tradiției, am venit din nou la inspecția de sezon la sediul DIASIL să vedem ce utilaje sunt pregătite pentru deszăpezire și îngheț. În acest an am pregătit aproximativ 33 de utilaje de intervenție.

Sunt convins că din punct de vedere al utilajelor nu va fi o problemă anul acesta, cum nu a fost nici în anii trecuți. S-au pregătit și stocurile de sare și nisip necesare pentru 3 luni de zile. Suntem pregătiți să vină prima zăpadă, să vină primul îngheț”, declară primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ