Share

 

Premierul și candidatul dreptei la Primăria Capitalei au intrat în vorba cu tinerii ieșiți la o terasă din București.

„Școala?”, spun tinerii.

„Ei, cu scoala mai usor…”, le-a răspuns Ludovic Orban. „Da”, răspund tinerii râzînd.

„V-ați adaptat în perioada pandemiei la scoala online?”, îi întreabă premierul.

„Da, da, da. E mai greu intr-un fel, dar da, e ok. E mai greu de înțeles. Nu e ca la școală. La scoala inteleg mai usor”, a răspuns unul dintre ei.

Citeste si   Maricel POPA caută țapi ispășitori. Spitalul mobil riscă să nu fie construit din fonduri europene

Tinerii i-au mai mărturisit premierului că vizează mai degrabă străinătatea pentru studii.

„Aș vrea sa parasesc Bucureștiul, ce-i dreptpentru studii. Ulterior poate m-aș reintoarce, dar asta este ce-mi doresc actualmente”, spune unul dintre ei.

„Să știi că și în România universitatiile sunt bune si fac performante. Sfatul meu e… fă primii trei ani in tara si pe urma poti merge la masterat la alta universitate. Oriunde te-ai duce, până la urma tot vei fi perceput și tratat ca un străin. Acasă întotdeauna e mai bine… Vă doresc succes oricum”, le-a spus Orban.

Citeste si   Magda Catone a intrat în politică. Actrița s-a alăturat echipei PNL din Sectorul 2 al Capitalei și va candida la alegerile din septembrie

Nicușor Dan pare să aibă trecere în rândul liceenilor.

„Consider că aveți o oarecare deschidere care ne-ar permite să ducem Capitala intr-o directie europeana in momentul de fata comparativ cu actuala administratie, evident. Deci, vă susțin”, i-a spus unul dintre tineri lui Nicușor Dan. 

Ludovic Orban și Nicușor Dan au părut foarte degajați în compania tinerilor.

Citeste si   Marcel Ciolacu acuză guvernul de ”terorism politic”: Rectificarea bugetară va fi corectată în Parlament

Întâlnirea cu premierul și cu Nicușor Dan a fost catalogată drept specială de unul dintre tinerii cu care cei doi au stat de vorbă. 

„Interactiunea a fost una deschisa, mie-mi place totusi faptul ca au iesit in strada cumva sa interactioneze cu populatia”, a mai spus un alt tânăr.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ