Share

Poliția rutieră din Ragusa, localitate aflată în sudul Italiei, în regiunea Sicilia, a sechestrat 300 de kilograme de marijuana aflate în posesia unui român.

Dan Conovici, în vârstă de 50 de ani, rezident în localitatea Vittoria, din Sicilia, a fost oprit de organele poliției rutiere din Ragusa, deoarece au constatat că rulota sa, tractată de un automobil pentru servicii stradale, ieșea în afara străzii provocând probleme celorlalți participanți la trafic.

La Polizia di Stato sequestra 300 kg di marijuana, il più grosso sequestro di droga mai effettuato in provincia di Ragusa. I dettagli su http://www.ragusaoggi.it/ragusa-droga-3-milioni-euro-nel-tetto-un-camper/Una Volante ferma un carro attrezzi che trasportava un camper in quanto pericoloso per la circolazione stradale e la Squadra Mobile di Ragusa scova il carico di droga nel tetto modificato ad arte.La Polizia di Stato arresta un rumeno e sottrae alle piazze di spaccio droga per 3 milioni di euro.

Posted by RagusaOggi on Montag, 16. Oktober 2017

În timpul controlului de rutină, personalul rutier al echipei mobile a descoperit ascunse în acoperișul rulotei cantitatea de 300 de kilograme de marijuana, care potrivit estimărilor anchetatorilor ar avea o valoare pe piață de 3 000 000 de euro, scrie rotalianul.com.

Citeste si   O PERSONALITATE PE ZI: Astronautul american Edgar Dean Mitchell

La o primă inspecție a agenților nu s-a găsit nimic, până când unul dintre ei a simțit un miros puternic de marijuana provenind din micul dulap al rulotei. Pentru început, agentul de poliție a găsit într-o cutie neagră, plină cu jucării, o pungă de marijuana de 10 kg, moment în care bărbatul român, aflat și sub influența băuturilor alcoolice, a izbucnit în lacrimi și a declarat că a găsit drogurile pe stradă, luându-le fără să știe ce sunt acestea de fapt.

Citeste si   SUA: Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate cu COVID-19 după o nuntă în statul Maine

Ulterior, s-a descoperit că rulota avea modificat un acoperiș dublu, în interiorul căruia s-au găsit cele 300 de kilograme de marijuana sub forma a 27 de pachete.

Românul a fost arestat și transportat în închisoare fiind pus la dispoziția procurorilor.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ