Mare sărbătoare în comuna Dobrovăț! Zilele comunei au fost marcate prin concert, dans și discotecă în aer liber

La sfârșitul săptămânii trecute, comuna Dobrovăț a îmbrăcat haine de sărbătoare, administrația locală oferindu-le localnicilor două zile pline de activități.

Astfel, pe 27 și 28 iulie localnicii comunei Dobrovăț au avut parte de o atmosferă de sărbătoare, joc și voie bune.

Evenimentul a debutat cu Formația de dans a școlii Dobrovăț având ca îndrumător pe coregraful Emilian Păduraru.

Am fost cooptat să facem un ansamblu în comuna Dobrovăț și sunt onorat și bucuros că am reușit să prezentăm un moment frumos pentru localnicii comunei Dobrovăț cu ajutorul copiilor. Este necesar să promovăm folclorul și tradiția prin generațiile viitoare și să aducem prin momentele artistice o bucurie în viața oamenilor. Sunt mulțumit că școala și primăria din Dobrovăț susțin ansamblul acesta în curs de formare, deoarece tineretul are nevoie de susținere pentru a reuși ceea ce îsi propune”, a declarat Emilian Păduraru, coregraful Formației de dans a școlii Dobrovăț.

În continuarea evenimentului partea artistică a fost întreținută de artiști de renume, precum: Rodica Ioniță Grosu, Claudia Martinică, Angela Roman, George Cojocărescu, Maria Salaru, Adriana Ochișanu, Loredana Colotin, Anda Scutelnicu, Igor Cuciuc și nu în ultimul rând Fanfara de la Cozmești.

Noi, artiștii, avem menirea de a crea o starea de bine oamenilor, mai ales când vine vorba de ziua unei comune, deorece cetățenii sunt dornici să vină, să ne asculte, să danseze și să profite de ceea ce li se oferă. Oamenii sunt doritori de muzică, de frumos, de autentic și domnul primar a reușit în această zi să arate frumusețea locului prin cântec, joc și port”, a declarat solista de muzică populară, Rodica Ioniță Grosu.

Alte evenimente care au fost pe placul localniciilor din comuna Dobrovăț a fost discoteca în aer liber și focul de artificii care a încheiat evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ