Share

Ursuletii gumati sau jeleurile colorate si cu diferite arome se numara printre dulciurile tale favorite? Atunci poate ar fi bine sa stii din ce sunt facute.Daca ai incercat sa servesti prieteni vegetarieni cu jeleuri si ai fost refuzata, explicatia ar fi ca aceste produse contin gelatina. Gelatina este o substanta solida, translucida, incolora si insipida, derivata din colagen si obtinuta din diverse reziduuri animale sorici de porc, oase de porc, cal sau vaca sau piei de bovine. Puteti vedea un VIDEO, mai jos in articol, despre cum sunt facute aceste jeleuri.

Citeste si   Fructe de toamnă care îţi întăresc imunitatea


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ