Share

La evenimentul „BUZZ Camp” cu o tradiție importantă în partea de dezvoltare personală şi recrutare specializată din Iaşi au fost prezenţi speakeri importanți 

Ediţia de anul acesta a reprezentat o șansă de a începe o carieră pentru mii de studenţi din  întreaga țară. Evenimentul și-a propus să pună participanţii în temă direct cu cei mai doriţi angajatori, de la care au aflat informaţii pentru cariera lor.

Citeste si   Virgil Păunescu, despre stadiul în care se află vaccinul românesc anti-Covid: "Mergem mai încet, dar mergem înainte"
Obiectivul întâlnirii este comun cu cel al tinerilor

Tinerii s-au întâlnit cu angajatori mari precum British American Tabacco, Conduent, Secureworks şi SSC, la Camera de Comerţ și Industrie.

„Îmi doresc să transmit tinerilor și să-i ajut să-și aleagă jobul unde se simt bine, unde se simt mai motivați. Pe 2018 ne dorim să creștem în continuare cu mai mulți clienți, multinaționale și să ne dezvoltăm propriul produs digital”, a declarat Georgiana Dragomir, Managing Director Grapefruit.

Citeste si   Acțiuni ale polițiștilor ieșeni pentru siguranța cetățenilor

„Probabil aștepări au participanții mai mult decât am eu. Eu doresc să le spun câteva cuvinte despre carieră, despre ce ar trebui să facă ca să aibă un traseu reușit. Le dau câteva sfaturi, nu le impun declarat Puiu Bogdan Andrei, founder Soft&Grace.

„Noi sperăm ca tinerii să plece de la acest eveniment cu mai multe cunoștințe. Vom organiza și un workshop interactiv”, a precizat Georgiana Porusniuc, Junior Recruiter  Conduent. 

Participarea la BuzzCamp a fost gratuită. Anul acesta sesiunea de conferinţe şi workshop-uri BuzzCamp se află la cea de-a 18 ediţie.

Citeste si   Scene șocante la Pitești: Fiu de magistrat, reținut după ce și-a atacat prietenii cu un cuțit

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ