Share

Traficul la intrarea în Iași prin zona Valea Lupului a devenit insuportabil. De ce?

Șoferii acuză recenta amplasare a trecerilor de pietoni în această zona. Într-adevăr pietonii, în mare parte locuitori ai comunei Valea Lupului, resimt nevoia traversării suprafeței carosabile în această zonă intens circulată. Însă, amplasarea trecerilor de pietoni nu este nici pe departe soluția potrivită.

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

S-a discutat despre construirea unor pasarele pentru pietoni în Valea Lupului.

Prefectul Județului Iași, Marian Șerbescu, declara cu surle și trâmbețe în urmă cu patru luni, că problema a fost rezolvată. Care a fost rezolvarea?

Marian ȘerbescuÎmpreună cu participanții la discuții, am stabilit termene ferme pentru soluționarea problemei traversării de către pietoni a drumului național. În cursul săptămânii viitoare, Direcția Regională Drumuri și Poduri va reinstala limitatoarele de viteză la trecerile de pietoni existente.

Trecerile de pietoni au fost amplasate, dar rezolvarea problemei pentru pietoni a generat probleme pentru șoferi.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

Patru PASARELE PIETONALE vor fi construite la Valea Lupului

O abordarea pur românească. Acum autoritățile se pot lăuda că au securizat traversarea părții carosabile de către pietoni. Cu ce costuri?

Timpi mari de deplasare pentru mii de autovehicule, creșterea gradului de poluare în zonă, creșterea consumului de carburant pentru proprietarii de autovehicule, nervi și timp pierdut.

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

Nervii și graba șoferilor constituie o garanție pentru asigurarea siguranței pietonilor? Ce spuneți domnule Prefect și domnilor Primari? Ați făcut o treabă bună? Noi credem că nu!

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ