Share

„Se testează foarte multe persoane, inclusiv personalul medical”

Conducerea Spitalului de Boli Infecțioase din Iași anunță că în această unitate spitalicească lucrurile sunt sub control, se testează foarte multe persoane, inclusiv personalul medical și, din fericire, mai bine 90% din rezultate sunt favorabile.

În momentul de față putem spune ca manageriem bine medical pacientul cu Covid – 19, se testează în Iași aproximativ 500 de pacienți pe zi. În spital există materiale de protecție suficiente, având în vedere că avem pacienți cu probleme ce necesita intrări multiple.

Terapia intensivă funcționează la maxim, avem consum mare de oxigen, deși am crescut puterea fabricii ce deservește secția de boli infecțioase și TBC ”,a declarat managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Carmen Dorobaț.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

În plus, se anunță vești îmbucuătoare și privitor la partea de aparatură medicală

Am avut azi bucuria sa solucităm și să avem asigurată de Consiliul Județean (CJ) finanțarea pentru 2 termoscanere de ultimă generație, am cerut două, pentru că, fiind spital pavilionar, unul va fi sigur în triaj”, a mai adăugat managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Carmen Dorobaț.

Citeste si   „Școli creative”- CREȘTEREA accesului la EDUCAȚIE pentru comunități DEZAVANTAJE socio-economic din IAȘI și VASLUI

Totodată, managerul spitalului a precizat că speră ca regulile să fie respectate în continuare, astfel încât să se mențină acest platou.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ