Peste 100.000 de români lucrează în industria videochatului dintr-un studio sau din propria casă, această industrie fiind în creștere și are potențialul de a echilibra balanța de plăți externe a României dacă ar fi la fel de încurajată de către stat cum este industria IT.

Business Magazin scrie că în România ar lucra în domeniul videochatului  peste 100.000 de persoane, cifră suficentă cât să populezi un oraș mediu.

Citeste si   Noi detalii în cazul SOPRANEI în comă de la Iași, ce ar fi pățit presupusa amantă a soțului

Industria videochatului are peste 100.000 de persoane care lucrează ca modele pentru videochat în studiouri sau de acasă. Reprezentanții domeniului spun că această industrie este puternică, este în creștere și are potențialul de a echilibra balanța de plăți externe a României dacă ar fi la fel de încurajată de către stat cum este industria IT.

Citeste si   VIDEO Craiova inundată după o ploaie torențială de câteva zeci de minute

Cea mai mare franciză de videochat din România a ajuns să aibă o cifră de afacere de 10 milioane de dolari, depâșind cu 50% cifra pe care o avea anul trecut. Are 15 reprezentanțe în toată România, iar una dintre ele se află chiar în orașul nostru. Și nu este singura!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ