Share

Un scandal de posibilă mită electorală și șantaj a explodat în inima Olteniei. Liderii PSD, Florin Cârciumaru, Mihai Weber, Alin Văcaru și Ciprian Florescu au fost surprinși în mai multe fotografii și un film în timp ce se aflau într-un restaurant din cartierul Debarcader din Târgu-Jiu alături de mai multe persoane de etnie romă.

Citeste si   Fosta vedetă Pro TV Elena Lasconi și-a început, oficial, mandatul de primar în Câmpulung Muscel

Florin Cârciumaru, candidat PSD la Senat și primar al municipiului Târgu-Jiu: „ Veţi avea canalizare pe Microcoliniei şi celelalte străzi. La fel…când eu am venit şi am discutat şi v-am promis în programul de investiţii pe 2016 şi banii alocaţi pentru programul de investiţii pentru 2016 era deja aprobat. Acum, urmează ce am promis, în 2017. Vom rezolva şi cu acel PUG pe care îl solicitaţi, deci nu veţi rămâne… părerea mea…. am rezolvat o problemă mare pentru dumneavoastră şi o vom rezolva şi pentru cei cu care a venit Bulibaşa. Este vorba de acel teren. Bun! DECI AM EVITAT SĂ DEMOLEZĂ PALATELE… SĂ DEMOLEZĂ DITAMAI CASE… A FOST UN LUCRU MARE! Deci, răbdare că le rezolvăm!”

Imaginile, postate inițial de candidații PRU, PNL pe paginile lor de Facebook, dar și de publicația gorj-domino.ro, nu au fost contestate de cei care apar în imagini.

STIRIPESURSE.RO a încercat să obțină un punct de vedere de la Florin Cârciumaru, dar deocamdată nu a fost de găsit.

Citeste si   38 unități de ÎNVĂȚĂMÂNT și 90 de CLASE au făcut lecții ONLINE în scenariul ROȘU la IAȘI


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ