Share

PERCHEZIŢII în Iaşi. Sute de kilograme de carne de cal pe piaţă, după ce mai multi indivizi au fost prinşi că furau animale.

 

Hoţi „specializaţi“ în furtul de cai şi vite! Ei tranșau animale în pădurile din Grajduri. Potrivit informaţiilor poliţiştilor, Aioaniţoaiei îşi învăţa discipolii metodele cele mai bune de furat, ca să nu fie observaţi.

Citeste si   Bogdan Petru COJOCARU - expresia VIE a faptului că PSD nu se poate REFORMA

Poliţiştii suspectează că Aioaniţoaiei are la „activ“ numeroase furturi de animale, mai ales după anul 2015, când a fost eliberat din închisoare, tot pentru furturi.

În închisoare, acesta „şi-a desăvârşit“ tehnica de furat: La data de 2 decembrie, poliţiştii ieşeni au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza comunelor Ciurea şi Mogoşeşti, la membrii unui grup infracţional specializat în comiterea de furturi de animale, fiind puse în aplicare şapte mandate de aducere.

Citeste si   În timp ce Monica ANISIE recomandă ELEVILOR fără CURENT să urmărească LECȚIILE la TELEVIZOR, 11.000 de elevi IEȘENI sunt privați de EDUCAȚIE

Kilogramele de carne de cal au fost plasate pe piaţa ieşeană. Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în Iaşi şi au descoperit un grup infracţional format din şapte persoane care făceau comerţ cu produse de originine animală, mai exact cu carne de cal.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei şapte pentru 24 de ore şi vor fi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Citeste si   DIRECTORII identifică soluții pentru DOTAREA ȘCOLILOR cu echipamente informatice. ISJ Iași continuă susținerea ȘCOLILOR RURALE

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ