Share

 

„Sunt om de protest în Piaţa Victoriei şi respect dreptul oricărui cetăţean. În acestă perioadă, aceste manifestări sunt interzise.

Atâta vreme cât suntem într-un grup de oameni de numărul celor care se vede în imagini (…),  este recomandat să se poarte măşti de protecţie, pentru că văd că nu au. Ar fi bine să facă acest lucru.

Citeste si   Manevre politice în Parlament, deputații ALDE s-au afiliat grupului PSD

Este de evitat o manifestaţie care să ducă la potenţiale îmbolnăviri.

Nu am cum să nu înțeleg nevoia concetățenilor de a se exprima liber. Sunt convinsă că există căi de dialog și orice nemulțumire poate fi verbalizată. Îi asigur că mesajul lor este auzit de autorități.

Dacă scopul lor este altul, punerea în pericol a sănătății, atunci poartă responsabilitatea gestului lor”, a declarat, vineri seară, Violeta Alexandru la un post TV.

Citeste si   PSD, reacție după decizia CCR: Lăsăm Guvernul să aibă înțelepciunea să fixeze data alegerilor

Aproape 200 de persoane s-au strâns în Piața Victoriei, vineri, și au protestat față de instituirea stării de urgenţă. Protestatarii nu poartă măşti de protecţie, au pancarte cu mesaje împotriva autorităţilor şi cer dovezi cu privire la existenţa pandemiei de coronavirus.

VIDEO Protest în Piața Victoriei, peste o sută de oameni contestă măsurile din starea de alertă

Citeste si   Orban se declară un susținător al vaccinului: ”Ar trebui să contracarăm toate absurditățile și toate aberațiile”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ