Share

Violeta Alexandru: “Aş vrea să le spun tuturor celor care mint despre milionul de şomeri, tuturor celor care s-ar bucura, vă spun direct, mă refer la PSD, s-ar bucura să eşuăm. În cinismul lor, se bucură politic dacă PNL greşeşte, uitând că acest lucru înseamnă, fiind la guvernare, faptul că nu ajunge sprijinul la români. Scopul lor este să tragă frâna de mână şi pentru ţară, şi pentru ceea ce face fiecare ministru liberal. Plăcerea lor este să nu ne descurcăm, ca sprijinul să nu ajungă la dumneavoastră.”

Citeste si   Angajaţii din direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia copilului își vor primi salariile pe octombrie din Fondul de rezervă al Guvernului – VIDEO

Ministrul a vorbit și despre „volumul imens de plăți” efectuat de Ministerul Muncii în perioada crizei sanitare. Acestea au fost deopotrivă pentru angajatori și pentru angajați.

Violeta Alexandru a conchis prin faptul că România va trece cu bine peste perioada nefastă cauzată de noul coronavirus.

Violeta Alexandru: “Ce-mi arată acest lucru: oamenii au încredere că o să ne revenim şi o să ne revenim. (..) Muncesc pentru că ştiu că aceasta este cea mai bună formă să putem să ducem lucrurile mai departe”.

Citeste si   Alt deputat USR are COVID-19, după Dan Barna. S-a autoizolat la domiciliu după rezultatul pozitiv la testul coronavirus


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ