Share

Viorel Lis a trecut, luni, prin momente extrem de grele. Fostul edil a fost operat de colecist, după mai multe zile petrecute pe patul de spital.

Viorel Lis a fost operat, luni dimineaţa, după mai multe zile petrecute în spital. Soţia fostului edil a dezvăluit pentru CANCAN.RO primele informaţii despre starea de sănătate a acestuia.

Oana Lis susţine că soţul ei a ieşit din operaţie şi dus la secţia de Terapie Intensivă, unde va petrece primele ore după intervenţia chirurgicală. Aceasta a spus că speră ca recuperarea să fie una rapidă şi să-l ia pe Viorel Lis cât mai repede acasă.

Viorel a fost operat azi, abia acum a ieşit din operaţie. Acum a fost dus la Terapie Intensivă. Da, l-am văzut puţin, dar nu am voie să stau acolo, lângă el. Aşteptăm să vedem cum decurge recuperarea şi când o să pot să-l iau acasă. Nu e nimeni cu mine la spital, sunt singură. În momentele astea, aşa e. Am oameni care mă susţin, care-mi dau mesaje, dar nu puteau venit aici, la spital”, a declarat Oana Lis pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

:

Oana Lis a împărtăşit încă de vineri prietenilor ei virtuali detalii despre încercarea grea prin care trece Viorel

”Sunt suparata si debusolata asa. Viorel e de câteva zile in spital, trebuie sa si facă o operaţie de colecist si ma întristează sa-l vad suferind. Stiu ca e pe maini bune,am incredere, doar e o perioada mai grea acum. Asa ca va rog pe voi, prietenii virtuali,sa-i ţineţi pumnii,cred ca energia voastră colectivă ii va da putere sa treacă si peste asta cu bine! Va puup! Si va doresc imunitate,ca-i mai buna decat toate!!!”

Viorel Lis a apărut public ultima dată la sfârşitul lunii octombrie

Boala şi-a pus amprenta asupra lui Viorel Lis, care la ultima lui apariţie publică apărea extrem de răvăşit. Fostul edil a participat la sfârşitul lunii octombrie la un eveniment monden şi a încercat să mascheze suferinţa fizică, care însă îşi pusese amprenta pe chipul şi trupul lui.

Citeste si   Congresul Național al Asociației Române Romtransplant Ediția a 11-a, Online via ZOOM 22-26 septembrie, 2020

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ