Share

Viorel Scripcariu, candidează din nou pentru funcția de Rector al UMF IAȘI

Comunitatea academică de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, își alege la începutul anului 2020, rectorul pentru următorii patru ani.

Astăzi și mâine (6-7 ianuarie – n.r. ), pot fi depuse candidaturile pentru funcțiile de conducere ale Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

Astăzi, la ora 08.00, prof. dr. Viorel Scripcariu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, și-a depus planul de management și toate documentele necesare pentru a candida pentru al doilea mandat.

Citeste si   Se vor în PARLAMENT! USR-PLUS Iași a intrat în zodia oportunismului POLITIC: lista candidaților la alegerile PARLAMENTARE este dominată de NECUNOSCUȚI

Viorel Scripariu: ”Vreau să continui, așa cum am anunțat încă de anul trecut, proiectele începute în primul mandat”

Am anunțat acest lucru de anul trecut, când eram la Teatrul Național și sărbătoream în mod obișnuit, zilele Universității. Da, candidez, deoarece mi se pare un lucru firesc.

Vreau să continui, așa cum am anunțat încă de anul trecut, proiectele începute în primul mandat și mi-am depus încă astăzi, de la prima oră, toate documentele necesare, așa cum am făcut și în urmă cu patru ani.

Nu am discutat încă despre noua echipă de conducere, nu îmi place să amețesc lumea, întâi să văd ce fac eu, să văd rezultatele alegerilor, și apoi vedem și restul lucrurilor”, a declarat prof.dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași.

Citeste si   TESTE rapide pentru COVID-19 în SPITALELE din România! Carmen DOROBĂȚ: ”Aceste teste RAPIDE vor fi orientate în SPECIAL către zonele de UPU”

După depunerea candidaturii, Viorel Scripcariu a postat pe site-ul personal obiectivele pe care și le propune pentru noul mandat

” Stimați colegi, vă propun să fim alături și în următorii patru ani, astfel încât, în 2024, prin atingerea obiectivelor propuse, să obținem:

  • creșterea excelenței Universității, a performanței în cercetare și predare;
  • creșterea atractivității internaționale a Universității;
  • recunoașterea rolului U.M.F. “Grigore T. Popa” Iași în formularea politicilor de cercetare, de educație universitară și postuniversitară și de sănătate, la nivel național;
  • sporirea implicării sociale a U.M.F. “Grigore T. Popa” Iași;
  • creșterea gradului de satisfacție a membrilor comunității academice, argument pentru atragerea tinerilor în activitățile didactice și de cercetare;
  • construirea unei Universități care să se înscrie în criteriile de referință̆ europene și internaționale, îmbunătățindu-și continuu poziționarea în sistemele de ranking universitar.

Este un angajament pe care mi-l iau în fața dvs. cu seriozitatea care știți că mă caracterizează”, a scris prof. dr. Viorel SCRIPCARIU, pe site-ul personal.

Citeste si   SITE-ul de CAMPANIE al PNL Iași are un NOU ADMINISTRATOR! Sora lui Costel ALEXE, Adina DURA conduce ”PULSULUI IEȘEAN”?

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ