Share

”Stadiul programului de ajutor pentru întreprinderile mici şi mijlocii din cadrul Ministerului Economiei: Măsura 1- În momentul acesta sunt validate 5.100 de cereri de finanţare pentru schema de ajutor referitoare la microgranturi. Mâine se vor trimite firmelor, prin platforma online, contractele pentru a fi semnate. Beneficiarii vor trebui să semneze contractele, iar în maximum două zile banii vor intra, prin intermediul băncilor, în contul firmelor.

Citeste si   ”Culisele statului paralel”|Cristian Rizea se teme pentru viața lui dacă revine în România. Avocata Corina Stratan, dezvăluiri incendiare

Măsura 2 – Pentru schema referitoare la capitalul de lucru, evaluarea va începe luni şi estimez că, până la sfârşitul acestei luni, conturile firmelor vor fi alimentate cu banii solicitaţi. Măsura 3 – Tot săptămâna viiitoare, dacă aprobăm în Guvern modificările aduse OUG 130/2020, vom lansa apelul pentru măsura privitoare la capitalul de investiţii”, a spus Virgil Popescu în şedinţa de Guvern. 

Citeste si   Președintele Iohannis, în vizită la Stația de comprimare gaze naturale Jupa

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ