Un băieţel din Slatina a ajuns în comă la Urgenţe şi a murit în 45 de minute: ‘Medicii au cerut ajutor altor spitale, dar au fost refuzaţi’

Dramă într-o familie din Slatina, după ce băieţelul de 11 ani, elev în clasa a V-a la Colegiul Minulescu, a murit fulgerător, cu suspiciune de gripă.

Sâmbătă, la Spitalul Județean de Urgență Slatina au murit trei persoane, un elev de clasa a V-a de la Colegiul Minulescu, un tânăr de 19 ani și un adult.

Citeste si   Spitalul REGIONAL de Urgenţă IAȘI va avea 850 PATURI! Nelu TĂTARU: ”Spitalul care va fi construit la IAȘI este cel mai AVANSAT proiect”

Alexandru a fost refuzat de Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balș”

Vineri, Alexandru a fost dus la spital cu temperatură 41. Medicul Renică Diaconescu, senator de Olt și vicepreședinte al Comisiei pentru sănătate, a declarat pentru gazetaoltului.ro că doctorul de la Infecţioase a încercat să-l transfere pe băiat la Craiova, dar şi la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, însă a fost refuzat.

Citeste si   Piața IMOBILIARĂ din IAȘI afectată de CORONAVIRUS! APARTAMENTELE au rămas fără CHIRIAȘI

Alexandru a murit după circa 45 de minute în Urgențe, copilul ajungând în comă la spital, potrivit realitateaoltului.ro.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ