Share

Chiar dacă numărul de cazuri de Sars-Cov-2 cresc în județul Suceava , iar autoritățile ne spun să respectăm cu strictețe distanțarea socială și purtarea măștii pentru a preveni un al doilea val de pandemie, sucevenii par a nu lua în serios legile și le aplică doar când li se atrage atenția sau când sunt organele competente în preajmă.

Angajații societății de transport nu mai îndrăznesc să le spună oamenilor să respecte regulile în autobuz  din teama de a nu fi hărțuiți, sau „trași la răspundere” de către călători.

„A făcut scandal și a început să tragă de mine și de ecuson”

„Aglomerație a fost marți, de sfântul Dumitru și s-a întâmplat să fie un autobuz mai

aglomerat. În momentul în care este sărbătoare zona de la Mall se aglomerează foarte tare, iar atunci timpul de așteptare a unui autobuz crește.

Lumea este vinovată pentru că nu ar trebui să urce într-un autobuz în care este mai aglomerat. Ei ar trebui să păstreze distanțarea. Eu nu pot spune unui călător să nu urce, acest lucru ține de el nu de mine.

Noi încercăm să le mai spunem  să respecte distanțarea și să poarte masca corespunzător . Mereu au fost aceste probleme”, a declarat o angajată a societății de transport pentru reporterii Ziarului Bună Dimineața Suceava

Transporturile în comun nu sunt aglomerate zilnic ci mai degrabă când este sărbătoare, sau uneori în jurul orelor 17-18 când oamenii își termină programul de muncă sau elevii orele.

Angajata societății de transport ne-a mai declarat faptul că are o reclamație din partea unui călător pentru faptul că i-a spus să poarte masca de protecție corespunzător. Reclamanta a mai considerat că este de datoria taxatoarei să facă regulă în autobuz prin a spune oamenilor să nu urce în mijlocul de transport dacă acesta este aglomerat, iar din  acest motiv a recurs la agresiuni asupra angajatei.

„Eu am o reclamație de la o doamnă pentru faptul că i-am spus să poarte masca corespunzător  și m-a reclamat pentru faptul că nu respectam distanța socială în autobuz și pentru faptul că nu fac regulă. A făcut scandal și a început să tragă de mine și de ecuson.

Este destul de dificil, oamenii în general nu prea respectă regulile….”, a mai declarat angajata societății de transport pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.


Share
Citeste si   Primarul SUCEVEI, Ion LUNGU: „Până la sfârșitul săptămânii vin următoarele 10 AUTOBUZE ELECTRICE în Suceava”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ