Share

Vladimir Putin este întotdeanuna în forma sa cea mai bună.

Președintele rus își atribuie această stabilitate pentru că este bărbat potrivit unui interviu pentru un documentar al lui Oliver Stone.

„Nu sunt femeie, așa că nu am zile proaste”, a declarat Vladimir Putin, în timp ce se plimba pe holurile Kremlinului, potrivit cnbc.com.

„Nu încerc să insult pe nimeni. Aceasta este natura lucrurilor. Sunt anumite cicluri naturale”, a adăugat liderul de la Moscova.

Citeste si   Kremlinul spune că Vladimir Putin intenţionează să îşi facă noul vaccin împotriva coronavirusului

În același interviu, descris de Bloomberg ca fiind undeva la granița între prietenos și lingușitor, Putin îi amintește lui Oliver Stone că este maestru la judo și într-o stare fizică foarte bună.

De-a lungul timpului, președintele rus și-a manifestat interesul pentru sporturi, el fiind văzut jucând hochei pe gheață sau făcând exerciții fizice. Putin a declarat în interviu că ridică greutăți, după care înoată, zilnic, potrivit digi24.ro.

Citeste si   O PERSONALITATE PE ZI: Actorul Tony Curtis

Acest tip de laudă nu este neobișnuită pentru Vladimir Putin, în vârstă de 64 de ani, care nu se supără dacă este pozat fără tricou în timp ce înoată în aer liber, sau în timp ce practică alte sporturi și care recent a declarat că prostituatele ruse „sunt cele mai bune din lume”.

Liderul de la Kremlin și-a exprimat în interviu, de asemenea, admirația față de Donald Trump, spunând că, spre deosebire de Barak Obama, Trump „este un lider”.

Citeste si   Macron: 'Am încurcat-o' dacă Parlamentul European ''nu se reuneşte decât la Bruxelles''

Sexismul rămâne o problemă persistentă în Rusia, potrivit Rusia Beyond the Headline, iar „discriminarea femeilor este des întâlnită”.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ