Share

Voluntarii ”TINERII SALVEAZĂ ROMÂNIA” au distribuit pe parcursul ultimelor 2 săptămâni 1350 de PACHETE GRATUITE cu ALIMENTE necesare traiului timp de o SĂPTĂMÂNĂ

Voluntarii ”TINERII SALVEAZĂ ROMÂNIA” au distribuit pe parcursul ultimelor 2 săptămâni 1350 de pachete gratuite cu alimente necesare traiului timp de o săptămână, acestea fiind direcționate către persoanele în vârstă sau către cei aflați în dificultate în acestă perioadă.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „IAȘUL a fost CĂLCAT în picioare de guvernul LIBERAL!”

Începând cu Vinerea Mare voluntarii nu vor mai face livrări de produse până în a treia zi de Paște, însă aceștia o să aducă Lumina Sfintei Învieri către casele dumneavoastră în limita posibilităților și a legilor în vigoare!

”Pentru ca toate acestea să fie realizate mulțumim: Evergreen Towers Iași, Autonom, Dimmer case lemn, Teleconstruct Company SRL și VOLUNTARILOR NOȘTRI VALOROȘI. Sărbători Pascale fericite și liniștite vă dorim”, au declarat reprezentanții Voluntarilor ”TINERII SALVEAZĂ ROMÂNIA”.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,43 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ