Share

Marius Bodea, candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean, într-o postare de pe pagina sa oficială, îi acuză pe reprezentanții liberali Mihai Chirica și Costel Alexe de faptul că ar fi creat niște conturi de facebook false cu scopul de a face comentarii la adresa carierei sale politice.

Conturile de Facebook au apărut peste noapte și ”aparțineau” unor persoane din Botswana, Zanzibar, Malaezia și Vietnam

Știm că acest incident nu este singurul de acest fel. În campania sa, Liviu Dragnea, a folosit o metodă asemănătoare dar nu a obținut niciun rezultat.

Citeste si   TAXĂ pe poluare din 2021! IAȘUL este inclus în CENTRELE urbane care o vor ACHITA

Candidatul USR-PLUS, Marius Bodea a declarat pe pagina sa oficială:

”Fanii acestei pagini au putut remarca, în ultimele zile, cum o seamă de cetățeni din Botswana, Zanzibar, Malaezia sau Vietnam au devenit brusc interesați de cariera mea politică. Le mulțumesc, mă simt onorat! Este vorba, probabil, de aceiași cetățeni din Botswana, Zanzibar, Malaezia și Vietnam care învață încă de pe băncile școlii despre perioada de extraordinară iluminare și dezvoltare economică și administrativă prin care trece orașul nostru începând cu mandatele primarilor PSD Nichita și Chirica.

La fel, le mulțumesc pentru interesul acordat și sutelor de ieșeni care și-au făcut special cont de Facebook în ultimele 24 de ore ca să îmi arate cât de greșit este drumul meu în politică!

Astfel de practici de prost gust nu ar avea ce căuta într-o campanie politică în care există candidați destul de maturi să înțeleagă faptul că în municipiul Iași există probleme mult mai importante.

Citeste si   Miron Mitrea: Război în PNL, neîncredere în USR-PLUS!

Candidatul USR-PLUS, Marius Bodea a mai declarat pe pagina sa oficială:

Ce s-a întâmplat, băieți? Nu mai merge cu „Bodea, omul lui Fenechiu“, „mașinile de barosan“ vechi din 2007 sau motocicleta din 1991?

În locul domnilor Chirica și Alexe m-aș simți cel puțin jenat să aplic asemenea tactici de „prosteală cu trolli ieftini, de import“. La fel au procedat și strategii lui Dragnea și tare bine le-a mai ieșit schema.

P.S. În ultimele zile au început să fie create o sumedenie de pagini de Facebook – unele cu pretins conținut jurnalistic, altele care pretind că mă susțin. Sunt toate creația acelorași Chirica & Alexe. Numai la rele vă pricepeți, Costele, ceva bun n-ați face între timp!


Share

LĂSAȚI UN MESAJ