Pielea este cel mai mare, dar și cel mai sensibil organ al corpului uman

Pielea este semnalizatorul numărul unu cu privire la starea de sănătate a organismului nostru. Fiecare pată, alergie, iritație ne indică anumite dereglări care au loc în interiorul corpului uman. Pe lângă funcția sa de protecție, tenul are și un rol estetic. O piele curată și sănătoasă este considerată un criteriu de bază al frumuseții. Iată de ce, îngrijirea tenului trebuie să constituie o prioritate zilnică.

Citeste si   Spitalul REGIONAL de Urgenţă IAȘI va avea 850 PATURI! Nelu TĂTARU: ”Spitalul care va fi construit la IAȘI este cel mai AVANSAT proiect”

Din păcate, majoritatea persoanelor consideră că aplicarea cremei hidratante dimineața este suficientă pentru a avea un ten sănătos. Și mai grav este faptul că adesea alegem produsele de îngrijire a tenului într-un mod aleator, fără a pune pe cântar necesitățile și caracteristicile specifice ale tenului nostru. Putem preveni îmbătrânirea prematură a tenului și îl putem ajuta în lupta cu factorii nocivi din exterior (praful, razele ultraviolete, poluarea), respectând un ritual corect și complet de îngrijire a tenului.

Citeste si   Liga Studenților din IAȘI face Apel către Guvern

În continuare, îți prezentăm care este acesta:

  1. Demachierea zilnică
  2. Curățirea aprofundată a tenului
  3. Tonifierea
  4. Hidratarea
  5. Îngrijirea corectă a pielii din jurul ochilor
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ