Share

Digitalizarea și inteligența artificială sunt parte din viața noastră zilnic, fie că vrem sau nu, însă prea puțini dintre noi se întreabă CE ÎNSEAMNĂ inteligența artificială și cum poate fi ea folosită

Deși poate părea banal, mulți dintre noi folosesc telefoane de ultimă generație, fără însă a le utiliza la maxima lor performanță, conștientizând că ACOLO, în acel device e o mică parte de inteligență artificială.

Citeste si   Alexandru MURARU este noul deputat PNL IAȘI în urma VACANTĂRII mandatului lui Costel ALEXE

Inteligența artificială & Digitalizare = un tandem frumos de necunoscute maleabile ce pot transforma un haos în ceva riguros organizat, minimalizând volumul de muncă neașteptat.
Deși pare complicat, e foarte ușor să folosim inteligența artificială în favoarea noastră, eficientizându-ne munca, în cadrul companiei dar nu limitat doar la asta.

Inteligența artificială și domeniile în care aceasta poate fi folosită este extrem de dezvoltată, de la activități de birou până la activități medicale, dar mai ales educaționale.
Educația digitală devine din ce în ce mai comună, iar SmartCamp e unul din evenimentele dedicate promovării inteligenței artificiale și a digitalizării, eveniment ce se dorește a fi unul educativ și interactiv, fără limite de vârstă.

Citeste si   Bogdan Petru COJOCARU - expresia VIE a faptului că PSD nu se poate REFORMA

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 Noiembrie, între orele 9:00 – 19:00, în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Iași.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ