Rochii de seară care te vor face să radiezi de frumusețe

Alegerea unei rochii elegante, care să îți pună în evidență corpul, precum și frumusețea feței pare ușor de făcut, dar de cele mai multe ori apar tot felul de lucruri care te împiedică să îţi poți alege ce dorești.

Tocmai de aceea, am decis să facem o mică cercetare și să alegem câteva rochii de seară elegante de pe site-ul de îmbrăcăminte www.shop.nissa.com.ro care, de când a apărut pe piață, se ocupă cu vânzarea unora dintre cele mai diverse și la modă piese vestimentare.

Delicate si feminine: acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine produsele de la NISSA. Rochiile îmbină perfect în semnatura sa farmecele feminine, întruchipând un stil ușor și elegant. Delicat artizanate, cu textură de înaltă calitate, afișează frumusetea eterică.

Brandul NISSA a fost fondat în anul 2002 şi a devenit în scurt timp cel mai cunoscut brand românesc în materie de producţie şi retail de îmbrăcăminte şi accesorii.

În România, brandul deţine în prezent 15 magazine şi două fabrici de producţie proprii, iar din 2010 a început exportul sub brand propriu pe pieţele internaţionale, cucerind Europa, Rusia şi Orientul Mijlociu.

În anul 2017,  NISSA a deschis primele magazine în Varşovia, Polonia şi Miami, Florida consolidându-şi poziţia competitivă pe piaţa de retail internaţional.

 

LĂSAȚI UN MESAJ