Share

Doar în regiunile nord-vestice vor mai fi ploi, iar la munte, precipitații mixte care vor duce la topirea stratului de zăpadă.

În județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, precum și în zona înaltă a județelor Satu-Mare și Mureș cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp, iar vântul va sufla cu putere, motiv pentru care acolo va fi cod galben până la ora 18:00.

Totodată, pe râurile din acele zone este cod galben de inundaţii care va rămâne valabil până mâine dimineaţă.

Vestea bună este că vremea se va încălzi în toate regiunile, astfel că maximele zilei vor fi cuprinse în general între 10 şi 18 grade Celsius.

Temperaturile vor continua să crească până la început de weekend.

Vineri, maximele vor ajunge până la 20 de grade Celsius în sudul ţării.

Odată cu lăsarea serii, însă, temperaturile vor scădea destul de mult. Din acest motiv, ploile, care vor cuprinde cea mai mare parte a ţării, se vor transforma în ninsoare atât la munte, cât şi în regiunile nordice.

În weekend, maximele se vor opri la 10 grade Celsius, iar precipitaţiile vor continua pâna la începutul zilei de duminică, atunci când vor începe să bată în retragere.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ