Vremea se va încălzi considerabil marți, miercuri și joi. Temperaturile maxime vor ajunge chiar și la 24 de grade Celsius.

VREMEA MARȚI

Marți vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi în aproape toată ţara, cu precădere în vest, centru şi nord. Temperaturile maxime se vor încadra între 10…12 grade pe litoral şi în jurul a 21 de grade în Banat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat în sud-estul teritoriului, în extremitatea de vest şi la munte şi va fi slab în celelalte zone.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, mai mici pe litoral unde se vor înregistra între 10 şi 13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara în vestul ţării şi la munte unde pe spaţii restrânse vor fi averse slabe de ploaie. Vântul va avea unele intensificări pe litoral. Dimineata vor mai fi condiţii de brumă în zonele depresionare şi pe spaţii restrânse va fi ceaţă.

VREMEA JOI

Joi, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 11-12 grade pe litoral şi 22-23 de grade in sud la Giurgiu şi Calarasi. Vor fi mai ales averse, posibil însoţite de descărcări electrice, local în jumătatea de vest a teritoriului şi izolat în rest. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane şi în sud-est. Dimineaţa, pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ