Share

Vremea va fi frumoasă la începutul acestui weekend, în special sâmbătă, în noaptea de Înviere, precum şi în prima parte a zilei de duminică, dar va deveni rece şi ploioasă în a doua zi de Paşte, a declarat, vineri, Oana Păduraru, meteorolog de serviciu la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Pentru prima de Paşte, prognoza arată o vreme frumoasă în special până la orele după-amiezii, când datele se schimbă, iar regimul termic devine unul instabil începând din regiunile vestice, centrale şi de nord.

Tot duminică, se anunţă o vreme plăcută în prima parte a zilei şi cu cer variabil. Ulterior, după-amiază înnorările se vor accentua şi vor apărea aversele şi descărcările electrice. Per ansamblu, temperatura maximă va fi de 19-20 de grade, iar cea minimă, din noaptea de duminică spre luni, de 7-8 grade, potrivit capital.ro.

“Luni, în cea de-a doua zi de Paşte, vremea va deveni răcoroasă în toate zonele ţării. Maximele vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade, iar cerul va fi variabil, dar cu înnorări temporare accentuate în jumătatea sud-estică a teritoriului şi va ploua mai ales în Dobrogea, local în Muntenia şi pe arii restrânse în Oltenia şi în sudul Moldovei. La munte vor fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă, precum şi trecător de ninsoare. Intensificările vântului vor fi tot în zona montană, dar şi în partea de sud-vest şi de est a teritorului. În regiunile nordice şi centrale, pe parcursul nopţii, local se va produce brumă”, a subliniat Oana Păduraru, conform sursei citate.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ