Share

Vremea se va schimba radical in Romania, un ciclon indreptandu-se catre teritoriul tarii noastre.

Deplasarea ciclonului Olaf este spre zona ţării noastre, spre zona balcanică dar pe noi ne afectează doar cu o periferie a lui şi ne va afecta cu precipitaţii spre sfârşitul săptămânii şi începutul săptămânii viitoare.

Vom avea o pătrundere de masă polară, o pătrundere de aer mai rece astfel încât temperaturile vor fi în scădere în toate regiunile ţării”, a explicat meteorologul de serviciu, citat de Adevarul.ro.

„Ciclonul Olaf va aduce un val de aer polar pentru că el vine din zona Italiei, unde se află în momentul acesta. El, de fapt, a înglobat o masă de aer cald, nu polar. Aerul polar vine dinspre regiunile nordice”, a completat specialistul.

E vorba despre o formaţiuni depresionară care se regăseşte pe Nordul continentului, Peninsula Scandinavică, care a înmagazinat o masă de aer rece, polar şi se deplasează lent spre teritoriul României şi ale cărei efecte le vom simţi din weekend: sâmbătă, duminică, luni.

realitatea.net


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ