Share

Valorile termice vor fi în creştere în toatã ţara, însă vremea va fi rece dimineaţa şi seara în majoritatea zonelor. În jumãtatea de nord-vest, cerul va avea înnorãri ziua şi mai accentuate pe timpul nopţii când va ploua. Vor fi mai ales averse, însoţite de descãrcãri electrice, în zona Munţilor Apuseni, în nordul Carpaţilor Orientali şi în Maramureş. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi se va semnala ceaţã, dimineaţa. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte.

Vineri, în vestul, centrul şi nordul ţãrii, vremea se va rãci şi va ploua. În restul teritoriului, vremea va fi mai caldã, cu unele înnorãri doar pe arii restrânse. Vântul va avea intensificãri îndeosebi la munte, în estul şi în sud-estul teritoriului.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 20 cer variabil
Craiova 20 cer variabil
Timişoara 19 cer variabil
Sibiu 18 nori
Suceava 15 condiţii de precipitaţii
Galaţi 18 cer variabil
Constanţa 19 condiţii de precipitaţii
Cluj-Napoca 17 condiţii de precipitaţii
Bacău 19 condiţii de precipitaţii
Baia Mare 17 condiţii de precipitatii
Iaşi 18 cer variabil
Oradea 18 cer variabil
Reşiţa 17 condiţii de precipitaţii
Piteşti 19 cer variabil
Braşov 16 condiţii de precipitaţii

Sâmbătă și duminică temperatura va scădea. Sâmbătă vor fi condiții de precipitații și averse de ploaie, iar temperatura maximă nu va crește peste 11 grade Celsius. Duminică cerul se înseninează iar temperatura maximă se va situa în jurul pragului de 14 grade.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ