Share

Vremea se va menţine rece, geroasă dimineaţa şi noaptea cu precădere în Transilvania, informează ANM.

MARŢI

În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în sudul şi estul ţării, unde izolat se vor semnala fulguieli sau burniţe, favorizând depunerile de polei. Noaptea, înnorările vor fi mai accentuate în regiunile vestice şi nord-vestice, unde pe arii restrânse vor cădea precipitaţii mixte şi se va depune polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia şi estul Transilvaniei şi 6 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 şi 0 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, până spre -18 grade. Îndeosebi dimineaţa şi noaptea, în zonele joase se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

Îndeosebi dimineaţa şi noaptea, în zonele joase se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

MIERCURI

Deşi valorile termice vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, vremea va fi în continuare rece în cea mai mare parte a ţării, local geroasă dimineaţa şi noaptea în centru şi sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 8 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -12 şi 2 grade.

La deal şi de munte cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, în special cele din sudul şi estul teritoriului, va fi nebulozitate joasă sau ceaţă cu depunere de chiciură şi, trecător, fulguieli sau burniţe, favorizând depunerile de polei. În regiunile vestice şi nord-vestice, cu precădere noaptea vor cădea precipitaţii mixte şi se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, mai ales în a doua parte a intervalului, în Banat, Crişana şi Carpaţii Occidentali.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ