Share

Temperaturile maxime se vor incadra intre -16 si -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -26 si -10 grade, mai scăzute in estul Transilvaniei pană in jurul valorii de -29 de grade, informează ANM.

LUNI

Cerul va fi variabil, cu innorări mai persistente in nord-est, iar in cursul zilei si in sud-vest va mai ninge slab, local in jumătatea de nord a Moldovei, in Banat si Oltenia si numai izolat si trecător in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, trecător cu unele intensificări in Moldova, Banat si Crisana, dar si in zonele de munte si pe litoral. Mai ales in a doua parte a intervalului, izolat se va semnala ceată, asociată cu depunere de chiciură.

MARŢI

Vremea va fi in continuare geroasă dimineata si noaptea, iar in centru, sud si est, local si ziua. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -14 si -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -25…-22, izolat, in zonele depresionare din nord-vest si centru si in jur de -4 grade pe litoral. In cursul zilei cerul va fi variabil in cea mai mare parte a tării si doar izolat va ninge slab in nord-est si in extremitatea de sud a teritoriului.

Spre seară si noaptea, nebulozitatea se va accentua si va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar in jumătatea de sud-est, ninsorile se vor extinde si local se va depune strat nou si consistent de zăpadă. Pe litoral, spre sfarsitul noptii, precipitatiile vor fi mixte si se va produce polei. Vantul va sufla slab si moderat, dar in cursul noptii in Dobrogea, Bărăgan si sudul Moldovei se va intensifica si temporar va viscoli si spulbera zăpada.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ