Share

Ce poti face în două ore pentru tine și afacerea ta cu cineva care “se joacă” cu modelarea afacerilor?

Propunerea lui George Agafitei pentru 5 iunie este de a vă testa afacerea aflată în faza de concepție, la început sau destul de avansată.

CUM?

Punand 3 întrebari fundamentale:

Ai un CE – produs sau serviciu? Este dezirabil?  – are cine sa îl cumpere? Este fezabil –  poți să-l realizezi? Este viabil? – îl poți vinde mai mult decât te costă să-l realizezi si să-l promovezi?

Citeste si   Focar de coronavirus la o fabrică de confecții din Sibiu: 23 de angajați, testați pozitiv

George Agafiței are o experiență de peste 24 de ani în susținerea dezvoltării potențialului oamenilor, inițial ca angajat în companii mari din banking, media și consultanță, iar din 2006 este pe cont propriu, ca freelancer.

În ultimii ani lucrează foarte mult cu firme antreprenoriale romanești pentru că are încredere că aceste organizații vor aduce suflul necesar și vor deveni diferențiatorul util al economiei. În plus, George crede că sănătatea unei economii este dată de calitatea antreprenorilor și a afacerilor dezvoltate de ei.

Citeste si   Cum INFLUENȚEAZĂ rasismul minoritățile IEȘENE?

Oricât de experimentat ar fi angajatul, oricât de multă delegare și de puțină supervizare ar avea nevoie, trei elemente esențiale ale managementului rămân: obiectivele, monitorizarea și feedbackul. De aceea, responsabilitatea ultimă și cea mai importantă a bunei implementări a unui sistem de management al performanțelor revine managerului, iar responsabilul principal pentru întreaga companie este directorul general (CEO-ul) sau antreprenorul”, a declarant George Agafiței pe pagina sa.

Citeste si   Turismul de o zi, INTERZIS în mai multe stațiuni din Belgia

Workshopul are loc la Fab Lab, pe 5 iunie, începând cu ora 19:00.

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ