Share

Ai un produs, un skill sau un serviciu și nu știi cum să-l vinzi?
Paul MELINTE, te așteaptă, duminică, 8 decembrie, la Palas Congress Hall, la Workshop-ul „Online – De la derută la profit”

Evenimentul se va desfășura între orele 15:00-19:00.

În cadrul evenimentului, vei învăța cum poți să faci campanii de promovare profitabile, folosind modele și tehnici ce au generat vânzări de zeci de miliarde de dolari în toată lumea.

Citeste si   Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT la vânătoare! Partenerii de vânătoare au observat întâmplarea abia după ce au văzut ambulanța

Cui se adresează Workshop-ul „Online – de la derută la profit”?

  • Antreprenori la început de drum care vor să afle cum se gândește și se execută o afacere online sau cu promovare online în 2019.
  • Antreprenori, manageri și marketeri care încă nu au folosit marketingul online în compania lor, dar înțeleg că este important.
  • Studenți, angajați, artiști sau frelanceri care au un produs, serviciu sau skill, și vor să învețe să se promoveze online.
Citeste si   Nuntă oprită de polițiști în Tecuci: 140 persoane participau la eveniment

Principalul scop al acestui workshop va fi să dea la o parte toată confuzie și să te ajute să pui accent pe ceea ce contează cu adevărat când vine vorba de promovarea unui produs sau serviciu online.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ