Share

World of Instagram ajunge la IAȘI!

La cea de-a XI-a ediție World of Instagram Iași – From Basics to Mastery, ce va avea loc pe 21 noiembrie 2019, la Hotel Unirea, începând cu ora 18.00, organizatorii își propun să analizeze pașii necesari pentru a trece de la un utilizator basic la unul premium.

Citeste si   SITE-ul de CAMPANIE al PNL Iași are un NOU ADMINISTRATOR! Sora lui Costel ALEXE, Adina DURA conduce ”PULSULUI IEȘEAN”?

”World of Instagram” Iași pregătește și multe alte surprize pentru cei care vor participa la eveniment.

”World of Instagram” este un eveniment educativ, în care sunt prezentate noutățile, sunt dezbătute teme actuale despre Instagram, toate sub îndrumarea unor specialiști reprezentativi pentru această industrie.
”World of Instagram” este locul care reunește sub același acoperiș persoanele pasionate de Instagram și brandurile care sunt active pe Instagram.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Evenimentul va fi moderat de către organizatoare evenimentului, Laura Pîrlog.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ