Share

Deși suntem abia la începutul lui octombrie, valul de ninsori de cod portocaliu care a traversat țara s-a lăsat cu nămeți cât casa. Stratul de zăpadă se apropie de 1 metru în Munții Bucegi și continuă să ningă.

Cea mai recentă raportare a meteorologilor arăta că stratul de zăpadă era de 82 de centimetri în zona Vârful Omu, în Munţii Bucegi, informeaza realitatea.net

Citeste si   ALERTĂ meteo ANM: Vine gerul în România! Temperatura în județul IAȘI va ajunge la -10 grade

A nins în mai multe zone, iar drumarii au împrăştiat deja pe şosele 16 tone de material antiderapant. Vremea va continua să fie rece şi se vor înregistra precipitaţii importante si in zilele urmatoare.

Duminică, s-a circulat îngreunat pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă. Pe acest sector de drum, deşi carosabilul era curăţat, din cauza viscolului şi a ceţii vizibilitatea a fost redusă semnificativ.

Citeste si   ALERTĂ meteo ANM: Vine gerul în România! Temperatura în județul IAȘI va ajunge la -10 grade

Şapte turişti au rămas blocaţi, duminică, într-o cabană din staţiunea Cheia, judeţul Prahova, după ce vântul puternic a doborât câţiva copaci pe drum. Unul dintre copaci a căzut şi peste o maşină parcată în zonă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ