Share

Aeroportul Iasi continua, prin infrastructura moderna de care dispune si gama de servicii oferite, planul de extindere privind portofoliul de rute interne. Astfel, incepand cu vara anului viitor, Iasul va fi legat, pe calea aerului, cu un alt oras important, Constanta.

Zborul Iasi-Constanta si retur va deveni operabil din 15 iunie 2017 si va fi efectuat de compania Blue Air. Pentru inceput, noua cursa interna va avea o singura frevcenta pe saptamana, in fiecare zi de LUNI, dupa urmatorul orar:

0B475 10:00 Constanta -10:45 Iasi

0B476 11:15 Iasi-12:00 Constanta

Anuntul vine cu o luna inainte de deschiderea noilor zboruri interne: Iasi-Cluj-Timisoara-Iasi si Iasi-Timisoara-Cluj-Iasi, efectuate de aceeasi companie.

Tudor CONSTANTINESCU, director comercial Blue Air:

„Astazi, parteneriatul nostru cu Aeroportul Iasi se intareste. Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, anunta deschiderea noii rute, Iasi – Constanta. Introducerea acestei rute este rezultatul stransei colaborari dintre Blue Air si Aeroportul Iasi, cei care ne-au convins sa investim in continuare. Aceste zboruri ajuta la dezvoltarea inter-regionala a Romaniei, cu beneficii directe pentru ieseni care in mai putin de o ora vor putea ajunge in statiunea preferata de la Marea Neagra.”

Marius BODEA, Presedintele C.A. al Aeroportului International Iasi:

„Probabil astazi, mobilitatea facila a oamenilor este cheia progresului in orice societate, iar aeroporturile si companiile aeriene cu rol de actori principali, alaturi de restul industriei aviatice, sunt cei care fac posibil acest deziderat cand vorbim de infrastructura aeriana de transport. O noua ruta directa de pe Aeroportul Iasi este un nou castig pentru noi toti din aceasta zona. Iar cand vorbim de o noua ruta aeriana interna, atunci simtim cu atat mai mult ca romanii, astazi, pot parcurge in cateva zeci de minute distante care, prin folosirea infrastructurii de transport terestre, necesita foarte multe ore.

Astazi, transportul aerian este o necesitate, iar genul acesta de servicii, cum este si cel oferit de compania aeriana Blue Air, ajunge sa fie chiar si mai economicos ca transportul terestru. Ruta Iasi-Constanta este, fara indoiala, una din cursele mult asteptate, cu sustinere preponderent in sezonul estival. Dar, ca orice produs, acesta trebuie sa inceapa de undeva, sa fie energic sustinut de partenerii care au facut posibila aceasta ruta, iar ulterior aceasta sa devina ocursa regulata, cu frecvente saptamanale multiple si cu acoperire pe intreg anul. Suntem foarte increzatori in parteneriatul cu compania Blue Air, iar faptul ca ruta Iasi-Constanta va fi operata intre doua baze ale acestei companii va face posibil in foarte scurt timp sa avem un produs solid si avantajos pentru toata lumea.”

Biletele de avion Iasi-Constanta sunt disponibile la tarife incepand de la 89,90 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, iar pe rutele interne oferim un snack gratuit pe timpul zborului si 1 bagaj de cala in limita a 32 kg. Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.

In prezent, din Iasi se poate zbura direct cu operatorul Blue Air spre sase destinatii externe: Barcelona, Bruxelles, Koln (Bonn), Londra (Luton), Paris (Beauvais), Roma (Fiumicino) si alte trei interne: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca.


Share
Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ