Share

Compania Blue Air a anunțat faptul că  64 de curse din perioada 3-31 august 2020 vor fi anulate din cauza restricțiilor impuse de autorități.

64 de curse către Cipru și Italia se anulează

În urma măsurilor impuse de autoritățile italiene și cipriote, compania a fost nevoită să reducă semnificativ numărul curselor ce urmau a fi efectuate în perioada următoare.

Una dintre restricțiile impuse de autorități pentru a împiedica răspândirea virusului SARS-CoV2 este obligativiatea măsurii de autoizolare pe o perioadă de 14 zile în cazul persoanelor ce vin din țări în care există un număr mare de îmbolnăviri cu noul Coronavirus. Această măsură este obligatorie pentru pasagerii ce vin din România sau care au ajuns pe teritoriul României în timpul călătoriei.

Citeste si   Vasilică TOMA, șoferul de la Târgu-Frumos rămâne PARLAMENTAR! Ion VĂTĂMANU l-a vrut în LEGISLATIVUL ROMÂNIEI

La nivel de țară au fost anulate curse către Milano Malpensa, Florenţa, Napoli, Bergamo, Roma Fiumicino și Larnaca.

În cazul Iașului, au fost anulate doar zborurile spre Torino

Întrebat de reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iași” cum vede aceste măsuri luate de compania Blue Air, directorul Aeroportului din Iași, Cătălin Bulgariu, a declarat:

”Compania Blue Air își organizează aeronavele pe care le au astfel încât să-și desfășoare activitatea conform normelor de siguranță. Noi, din punctul acesta de vedere, avem relații cu Torino în continuare și prin Wizz Air deci cetățenii Moldovei nu au nicio problemă din punctul acesta de vedere.

În funcție de evoluția COVID-19 este posibil ca și alte zboruri să fie anulate. După cum vedem, fiecare autoritate națională ia măsuri împotriva celor care nu țin pandemia sub control și atunci există posibilitatea ca restricțiile de călătorie de la nivelul persoanelor să fie transferate și către domeniul aeroportuar”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ