Zeci de capre au murit pârjolite în urma unui incendiu puternic petrecut, în cursul nopții de duminică spre luni, la o fermă de animale dintr-o suburbie a municipiului Vaslui.

Pompierii și polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza care a determinat aprinderea saivanului.

Un incendiu puternic a mistuit, în câteva ore, o fermă de creștere a animalelor din suburbia Moara Grecilor. Proprietarul și vecinii acestuia au reușit să salveze doar jumătate din cele 180 de capre aflate în interiorul saivanului construit din lemn și acoperiș din tablă, 90 de animale fiind pârjolite.

Citeste si   Marius OSTAFICIUC: ”PSD l-a INVENTAT pe domnul Mihai CHIRICA, scoțându-l din jobenul ANONIMATULUI, învățându-l să spună ”Bună ziua!” și ”Mulțumesc pentru masă”

La sesizarea făcută prin numărul de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a trimis în zonă două autospeciale de intervenție cu apă și spumă.

”În momentul în care echipajele au ajuns la intervenție, incendiul se manifesta generalizat cu flacăra la întreg saivanul, în suprafață de 140 de metri pătrați. Nouăzeci dintre caprele aflate în interior fuseseră salvate de către localnici”, a declarat, luni, pentru Libertatea responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Vlad Cepoi.

Intervenția pompierilor a durat două ore, urmând ca aceștia, împreună cu polițiștii criminaliști, să stabilească o posibilă cauză care a condus la aprinderea fermei de animale.

Citeste si   Primăria MIROSLOVEȘTI continuă seria INVESTIȚIILOR în localitate! Sunt vizate DRUMURILE și GAZELE naturale
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ