Share

40 de elevi și profesori ai Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, care au participat la banchetul de absolvire organizat la o pensiune de patru stele din oraș, au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor, duminică şi luni dimineaţă, cu simptome de toxiinfecţie alimentară. 

Petrecerea de absolvire a avut loc vineri seară, simptomele declanșându-se abia duminică sau luni dimineaţă, când elevii și profesorii au ajuns la spitalul din Gura Humorului cu dureri abdominale, vărsături şi greţuri. Nici unul dintre ei nu a necesitat internare, scrie monitorulsv.ro.

Citeste si   Ruta Cultural Turistică a Bisericilor de Lemn din Bucovina a fost LANSATĂ

340 de persoane au participat, în total, la banchet. Aceștia au servit aperitiv și alte două feluri de mâncare și tort.

Direcția de Sănătate Publică Suceava a declanșat o anchetă, fiind luate probe din mâncare, de pe veselă, de pe fundurile de tăiat, dar au fost recoltate probe și de la angajații unității.

Citeste si   Tătaru: În Suceava capacitatea ATI pentru COVID poate creşte cu 20 de paturi la SJU şi cinci la Rădăuţi

Reprezentanții restaurantului bănuiesc că elevilor li s-a făcut rău de la un tort adus de unul dintre adolescenți care își sărbătorea ziua, acesta fiind pregătit în afara restaurantului.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

2 COMENTARII

  1. Ce anchetă, ce DSP ? Copilul meu avea pe mâini bube, iar acuma s-au înmulțit și are pe tot corpul .Parcă este urzicat, î-l ustură și mănâncă sub tratament. I s-a făcut luni la urgență hemisuccinat și i s-a dat să bea claritine. Are patru zile de tratament și în loc să se amelioreze mai rău se agravează. De ce DSP-ul nu ia legătura și cu noi? Ce anchetă fac, cu patronul față în față la o cafea? De ce se tot vehiculează că de la tortul adus din exterior. Acel tort s-a adus la o singură clasă, iar copilul meu nici nu l-a văzut dar mi te să-l și guste. Este de la ruloul de carne cu sos și brânză. Vă rog organele competente să facă anchetă cu persoanele suferinde nu cu patronul sau mai știu eu cu ce pile.

LĂSAȚI UN MESAJ