Share

Miercuri, 18 noiembrie 2020, orele 10.00, ZentaHub te invită să iei parte la Conferința de specialitate pentru diseminarea informațiilor obținute pe parcursul și la finalul activității de cercetare -eveniment dedicat proiectului INFIINTARE DEPARTAMENT DE CERCETARE PROGRAME SOFTWARE INOVATIVE PENTRU COMBATEREA TRAFICULUI ILEGAL DE BUNURI, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

OBIECTIVUL ZENTAHUB

Înființarea unui departament de cercetare programe software inovative pentru combaterea traficului ilegal de bunuri de lux si de larg consum.

Scopul acestui proiect este de a contribui efectiv la implementarea strategiei europene de protecție a consumatorilor din statele europene si a Strategiei Europa 2020 – O Uniune a Inovării. De asemenea proiectul are in vedere crearea de instrumente concrete si viabile pentru:

  • protejarea eficienta a consumatorilor printr-o informare corecta a acestora si asigurarea unei transparente reale si de încredere;
  • creșterea bunăstării consumatorului prin asigurarea de instrumente practice necesare acestuia in vederea verificării in timp real a calității și originii produsului achiziționat. In acest mod se asigura un produs de calitate, sigur si are loc protejarea consumatorului împotriva riscurilor si amenințărilor serioase legate de bunurile de proveniență ilicita.
  • protejarea produselor fabricate sau realizate in spațiul comunitar împotriva contrafacerii;
  • asigurarea unui instrument de depistare de către autoritățile vamale sau cu atribuții de control din statele Uniunii Europene a produselor de proveniența ilicita.
Citeste si   CARANTINA prelungită cu 7 zile în municipiul Sibiu. Deplasările în ziua votului vor fi permise

Organizarea de conferințe de specialitate are ca scop diseminarea rezultatelor cercetării dar și crearea unui cadru activ pentru dezbaterea problemelor reale existente în mediul social și economic cărora programele și aplicațiile create de departamentul de cercetare le poate oferi un răspuns.

Conferințele de specialitate crează premisele adaptării departamentului de cercetare la cerințele pieții de profil dar și la angajarea , recrutare de personal nou capabil să dezvolte noi produse.

Citeste si   Accident rutier cu 3 victime, pe DN1

Scopul acestui eveniment este de a aduce mai aproape de clasa business din Iași cele mai noi tehnologii informatice și soluții de securizare a datelor pentru eficientizarea afacerilor. În sprijinul acestei idei, invitaţii vor vorbit despre inovațiile pe care le aduc cele mai mari companii de hardware și software din lume, dar și despre pericolele la care se supun companiile în această eră digitală. În plus, se pune accent pe cele mai eficiente metode de securizare a informaţiilor business și se creionează modelul unei afaceri de succes în anul 2020.

Citeste si   Bilanț coronavirus 28 noiembrie. Datele oficiale anunțate astăzi de autorități

Share

LĂSAȚI UN MESAJ