Share

Lavinia, Darius, Daria si Cosmina, cei patru frati morti in accidentul din Viisoara, au fost ingropati ieri, impreuna. Sute de persoane i-au condus pe ultimul drum. Tragedia a lasat doua familii indoliate si o tara intreaga inmarmurita. 

A fost durere de nedescris pentru familie. Au ramas fara patru copii din cei 9. Cele trei fete au fost imbracate in rochii albe de mireasa, iar baiatul in costum de mire, noteaza timponline.ro
In duminica Rusaliilor, a fost ingropat si Rafael, verisorul celor patru tineri, mort si el in accident.

Tragedia a avut loc joi, cand, in drum spre Negrilesti, Lavinia nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata din Viisoara. Masina in care se afla impreuna cu fratii si verisorul ei a fost spulberata de un tren plin cu calatori. Oamenii din zona spun ca lipsa barierei e motivul pentru care zeci de tineri au pierit aici de-a lungul vremii.
Localnicii din Viisoara spun ca aceasta trecere pare blestemata. O data la doi ani isi ia tributul. In 12 decembrie 2015, alti patru tineri au murit dup ace soferul de taxi nu s-a asigurat corespunzator.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ