În 14 octombrie 2016, era lansată platforma media BunaDimineataIasi.ro

Anul acesta, colectivul ziarului a ales să sărbătorească împlinerea celor doi ani de activitate … prin muncă! Vineri, 12 octombrie am susținut un proiect în care ziarul s-a implicat activ și anume “Marea Unire prin ochii presei de la 1918”!

Alăturându-ne eforturilor echipei care a stat în spatele acestui proiect, Ziarul “Buna Dimineata Iași” a intenționat să aducă în primul rând un OMAGIU presei și în special jurnaliștilor români care în urmă cu 100 de ani și-au adus contribuția la marele efort care a stat în spatele dezideratului de unire al tuturor românilor!

În al doilea rând, în acest an centenar, colectivul Ziarului a simțit nevoia să contribuie la omagierea înaintașilor noștri care ne-au lăsat o moștenire istorică de seamă pe care avem datoria sacră să o perpetuăm cel puțin în condițiile în care ne-a fost încredințată

În zilele de 13 și 14 octombrie, la fel ca și acum doi ani, am fost alături de Biserica Ortodoxă și în mod deosebit alături de pelerinii veniți la Iași din toate colțurile României surprinzând emoțiile și energiile pozitive cu care s-au încărcat în aceste zile petrecute la IAȘI – CAPITALA SPIRITUALĂ A ROMÂNIEI!

Alături de aceștia, ne-am rugat și noi pentru pacea și prosperitatea Iașului și a țării!

14 octombrie, o zi aparte pentru Iași, dar și pentru Ziarul “Buna Dimineața Iași”

Doi ani în urmă, lansam acest proiect media cu încrederea și speranța că vom reuși să produce acele schimbări de care Iașul are atâta nevoie.

Ne-am propus să contribuim la obținerea unor rezultate concrete: o administrație publică modernă-transparentă și eficientă, un climat politic preocupat într-o mai mare măsură de agenda ieșeanului, un mediu de afaceri susținut activ de primele două și o comunitate locală care să beneficieze de pe urma colaborării acestora!

După primul an de activitate am înțeles că este nevoie de reinventarea JURNALISMULUI DE INVESTIGAȚII! Pe cale de consecință, în cadrul ziarului a fost înființat și un DEPARTAMENT de ANCHETĂ ale căror rezultate s-au făcut destul de repede simțite. Ne propunem ca acest departament să cunoască o dezvoltare continuă și accentuată în următorul an!

Ca o noutate, printre procupările noastre se numără și pregătirea unei surprize absolute pentru zonă MONDENĂ  a IAȘULUI! Rezultatele acestui proiect vor fi de natură să dezvăluie publicului larg aspecte foarte puțin cunoscute până acum din viața personalităților ieșene!

Ziarul Buna Dimineața Iași a cunoscut o dezvoltare fulminantă în acești doi ani 

În 2016, am pornit la drum fără nici un fel de infrastructură specifică activității jurnalistice! La doi ani distanță, ziarul este deja citit zilic de aproximativ 20.000 persoane! Astfel, am ajuns în top 3 instituții media din Iași!

Surprizele și activitățile pe care le pregătim sunt de natură să transforme până în 2020, Ziarul “Buna Dimineata Iași” în platforma media cu cea mai mare influență în IAȘI!

Vă mulțumim dumneavoastră celor care ne sunteți alături! Ne-ați dat forța și motivația necesară pentru a ne autodepăși zi de zi! Vă invităm să ne rămâneți alături și pe viitor pentru că vă pregătim dezvăluiri fără precedent pentru IAȘI!

DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ